26 Години Опит

Фирма “Трио Елит” ООД е създадена през 1995 г. и включва сервиз и магазин за автомобилни газови уредби (АГУ), както и създадената през 2004г. за удобство на своите клиенти,  газстанция “Трио Елит”. Предмет на дейността ни е продажбата на автомобилни газови уредби (АГУ) и резервни части за тях.

Монтаж и поддръжка на автомобилни газови уредби :

Фирмата е оборудвана със всички необходими средства за осъществяване на безупречен монтаж и поддръжка на АГУ и е официален представител на LANDIRENZO за Югозападна България, а също така предлага и продуктите на "LOVATO", която от 2008 г. е в семейството на LANDI GROUP.

Ние работим с :

„Трио Елит” работи с най-големите производители на газови бутилки в България, отговарящи на всички Евро стандарти от Европейското законодателство. От 2002 година фирмата предлага продуктите и на друг член от групата на Landi, а именно системите за пропан-бутан и метан на LANDI Srl.

Екологично бъдеще :

Ние използваме само модерни и съвременни системи, като по този начин даваме своя принос в борбата със замърсяването на околната страна и промените в атмосферните условия, за да повишим качеството на живот. Фирмата цели да насърчи употребата на алтернативни горива,  които са по-евтини и по-щадящи околната среда.